Aivot voivat hyvin työelämässä, kun työnantaja tekee oikeita päätöksiä – menestynyt tutkija Camille Morvain nostaa esiin kaksi asiaa, joihin firmojen tulisi kiinnittää huomiota

Ranskalainen käyttäytymistieteilijä Camille Morvan vierailee Tampereen ammattikorkeakoulun koordinoimassa Kestävä aivoterveys -hankkeessa. Hän on myös palkittu tekoäly-yrittäjä.

Käyttäytymistieteilijä Camille Morvan on kysytty tekoälyasiantuntija ja tekoäly-yrittäjä. Hän on tutkinut paljon myös päätöksentekoa ja johtamista yrityksissä.

4.10.2021 7:02

Aamulehti

Ihmisen tärkeimpään työvälineeseen, aivoihin, kiinnitetään liian vähän huomiota työelämässä. Silloin tällöin tehdään ehkä työilmapiiritutkimus, sen tuloksia puidaan hetki ja siinä se.

Kestävän aivohyvinvoinnin ja aivoterveyden ylläpito vaatii enemmän. Siksi Tampereen ammattikorkeakoulu koordinoi parhaillaan Kestävä aivoterveys -hanketta, jossa keskitytään aivokuormituksen keventämiseen työelämässä. Hankkeessa järjestetään kaikille avoin ja maksuton Aivohyvinvointi työssä -webinaari keskiviikkona 6.10.2021 klo 13.00–16.30.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut