Maaliskuussa 2020 kävi "posketon tuuri", joka on myös ottanut veronsa – Tällaista on arki menestyneessä tamperelaisessa pelialan yrityksessä - Työelämä - Aamulehti

Maaliskuussa 2020 kävi "posketon tuuri", joka on myös ottanut veronsa – Tällaista on arki menestyneessä tamperelaisessa pelialan yrityksessä

Kun koronakriisi iski ja ihmiset sulkeutuivat koteihinsa, peliyhtiö Colossal Orderin myynti ampaisi hurjaan nousuun. Työntekijöiden luova työ kuitenkin hidastui ja myös henkinen jaksaminen on ollut koetuksella. Onneksi työpaikalla on avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa kukaan ei koe jäävänsä yksin.

Tässä työporukassa saa olla oma itsensä, tuumivat Jonna Piltti, Lukas Kallenbach, Damien Morello, Aura Laurila ja Mariina Hallikainen tamperelaisesta Colossal Order -peliyhtiöstä.

21.9. 7:44

Onnellinen työntekijä on tehokas työntekijä.

Tähän toimitusjohtaja Mariina Hallikaisen lausahdukseen voi kiteyttää tamperelaisen Colossal Order -peliyhtiön filosofian.

Kun kysyn, millainen työpaikka Colossal Order on, vastauksissa toistuu, että työ ja vapaa-aika ovat täällä sopivasti tasapainossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut