Tapolan seuraava aluevaltaus ovat kuluttajapakatut valmisruoat - Työelämä - Aamulehti

”Kouluissa kasvaa uusi sukupolvi mustanmakkaran kuluttajia” – Tapolan toimitusjohtaja kertoo, mikä on tamperelaisyrityksen seuraava aluevaltaus

Vaikka Tapola tunnetaan mustastamakkarastaan, Tampereen Lielahdessa sijaitsevassa lihanjalostustehtaassa syntyy paljon muutakin. Tällä hetkellä yrityksessä pohditaan jo kesän 2022 uutuuksia.

Kristian Tapola (vasemmalla), Vesa Remsu, Petri Santaniemi ja Juha Kantola huolehtivat, että perinteistä Tapolan mustaamakkaraa riittää ruokapöytiin jatkossakin.

10.5. 16:58

Tässä sitä nyt syntyy, perinteistä Tapolan mustaamakkaraa.

Vesa Remsu kääntää tottuneesti kertaalleen paistetut makkarat kaatamalla ne pelliltä toiselle. Makkarat laitetaan vielä toistamiseen uuniin, jotta ne saavat kauttaaltaan hyvän paistopinnan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut