Perheelliset naiset ovat miehiä parempia sijoittajia - Työelämä - Aamulehti

Sijoitusguru Johanna Narmio paljastaa: Perheelliset naiset miehiä parempia sijoittajia – Siviilissä Narmio keskittyy tyttäreen, jolla on sairaus, jota ei ole kenelläkään muulla maailmassa

Euralaisesta finanssialan asiantuntijasta Johanna Narmiosta piti tulla poliisi, mutta hän päätyikin sijoittamisen maailmaan. Hänestä tuli myös äiti nyt 15-vuotiaalle Oona-tyttärelle, joka on kehitysvammainen.

Eurassa asuva Johanna Narmio sijoittaa työkseen satakuntalaisten asiakkaidensa rahoja. Kotioloissa hänen elämänsä kiintopiste on 15-vuotias Oona-tytär, joka sai jo pienenä harvinaisen diagnoosin. ­

6.4. 16:54

Kun euralaisen Johanna Narmion, 44, ote lipesi 20 vuotta sitten poliisikoulun pääsykokeissa ja 80 kilon painoinen nukke putosi kesken kantamisen lattialle, Narmion tulevaisuus sai hetkessä uuden suunnan.

– Pääsykoe loppui siihen ja sanottiin, että tervetuloa ensi vuonna uudestaan. En kuitenkaan hakenut, vaan lähdin ammattikorkeakouluun Huittisiin opiskelemaan markkinointia ja tietojenkäsittelyä, muistelee Narmio käänteentekevää hetkeä elämässään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?