Miljardimarkkinan oven väliin jalan saaneella tamperelaisyhtiöllä on ällistyttävät kasvuluvut - Tiede ja teknologia - Aamulehti

Tamperelaisfirma kehitti harvinaislaatuisen tuotteen ja kasvaa nyt täysin poikkeuksellista vauhtia – Tällainen on 20 000 euron skanneri

Nokia-taustaiset diplomi-insinöörit kehittivät kevyen kannettavan mikroskooppiskannerin. Vuonna 2021 yhtiö viisinkertaisti liikevaihtonsa ja yltää 20 miljoonaan euroon. Onko Grundium seuraava tamperelainen pörssilistautuja?

Janne Haavisto, Mika Kuisma ja Kimmo Alanen ovat hervantalaisen nopeaan kasvuun nousseen Grundium oy:n perustajat. Kaverusten kehittämä digitaalinen skanneri saatiin myyntiin vuoden 2018 joulukuussa ja sen käyttömahdollisuudet ovat laajat.

6.1. 6:30

”Eihän me silloin alussa yritystä perustaessamme ymmärretty, millainen potentiaali näissä lähinnä patologeille tarkoitetuissa digiskannereissa voisi olla”, sanoo tamperelaisen Grundium oy:n toimitusjohtaja Mika Kuisma.

Vuonna 2021 Kuisman johtama yhtiö viisinkertaistaa liikevaihtonsa ja yltää 20 miljoonaan euroon. Edellisvuonna liikevaihto nelinkertaistui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut