Aamulehden viikon visa: Kuka sanoi näin? - Testit - Aamulehti

”Kyllä tästä kohta kesäkin tulee, ja tämä kaikki on vielä takana” – Testaa uudessa visassa, osaatko yhdistää lausunnon ja lausujan Aamulehden jutuista

Kuka toivoi hallituksen kesäloman olleen mukava, kenellä ei ollut enää kiire mihinkään? Kokosimme 15 hauskaa tai muuten vain sattuvaa sitaattia Aamulehden viime vuoden jutuista, ja teimme visan.

Taysin johtajaylilääkäri Juhani Sand ja infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen ovat antaneet koronapandemian aikana Aamulehteen satoja kommentteja. Heitä tarjotaankin vaihtoehdoiksi myös muutamaan tämän visan kysymykseen, mutta ovatko he oikeita vaihtoehtoja? Kuva vuodelta 2019.

7.1. 7:01

Aamulehti

Napakka sitaatti on uutisjutun suola, erinomainen henkilökuvan eteenpäin kuljettaja ja takuuvarma lopettaja. Viikon visassamme arvuutellaan 15 viime vuonna Aamulehdessä ilmestyneen sitaatin sanojaa.

Myös viime viikon visassa kertailtiin vielä menneen vuoden tapahtumia. Se sisälsi 95 kysymystä vuoden 2021 tapahtumista.

Lue lisää: Testaa uutismuistisi Aamulehden jättimäisessä visassa – Mitä tapahtui maailmalla, Suomessa ja Tampereella vuonna 2021?

Sitaattivisaa ei suositella ottamaan liian vakavasti. Jos ja kun yksittäisten sitaattien muistaminen on hankalaa, voi valistuneisiin vastauksiin pyrkiä myös päättelemällä. Visailun iloa!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut