Aamulehden uutisvisa: Mitä tapahtui vuonna 2021? - Testit - Aamulehti

Testaa uutismuistisi Aamulehden jättimäisessä visassa – Mitä tapahtui maailmalla, Suomessa ja Tampereella vuonna 2021?

Koronavirusta ja kuntavaaleja, ratikkaa ja Nokia-areenaa – uutisvuosi 2021 sisälsi yhtä ja toista. Kokosimme vuoden tapahtumista ja ajankohtaista asioista peräti 95 kysymyksen tietovisan.

Ratikan täysimääräisen liikennöinnin alkaminen oli Tampereen suuria tapauksia vuonna 2021. Joukko teekkareita matkasi Hervannan kampukselta Pyynikintorille ensimmäisellä virallisella ratikkamatkalla 9. elokuuta.

31.12.2021 6:30

Aamulehti

Minkä niminen konttialus tukki Suezin kanavan? Ketkä menestyivät vaaleissa Tampereella, entä Euroopassa? Mitä tapahtui jalkapallon EM-kisoissa, entä kesäolympialaisissa? Missä ratikka on nopeimmillaan?

Näitä ja kaikenlaista muutakin kysytään Aamulehden vuoden 2021 uutisvisassa. Suosittelemme varaamaan 95 kysymystä sisältävään visaan vastaamiseen vähintään kymmenen minuuttia aikaa.

Visan alussa on setti yleisiä kysymyksiä kotimaan, sen jälkeen ulkomaiden, ja sitten Tampereen tapahtumista. Jälkimmäisellä puoliskolla odottaa kysymyksiä ajankohtaisista ihmisistä, sitten kulttuurista ja lopuksi urheilusta. Iloa ja onnea matkaan!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut