Päivi Poskela sai niin rajun migreenikohtauksen, että se huolestutti lääkäreitäkin – ”Lääkäri kertoi, että saamani keskenmenot saattoivat liittyä keliakiaan” - Terveys - Aamulehti

Päivi Poskela sai niin rajun migreenikohtauksen, että se huolestutti lääkäreitäkin – ”Lääkäri kertoi, että saamani keskenmenot saattoivat liittyä keliakiaan”

Päivi Poskela ei koskaan ollut ajatellut sairastavansa keliakiaa, koska hänellä ei ollut vatsavaivoja. Tähystyksessä kuitenkin todettiin, että sairaus oli jyllännyt Poskelan kehossa pitkään. On mahdollista, että Poskelan migreenikohtaukset, väsymys ja jopa keskenmenot johtuivat keliakiasta.

Jämsäläisen Päivi Poskelan perheessä keliakia on diagnosoitu äidin itsensä lisäksi Sofialla (keskellä) ja Jimillä (oikealla alhaalla), mutta myös Rosalla (hartioilla) on keliakiaan viittaavia oireita. Kuvassa myös perheenisä Petri Poskela.

3.9.2019 19:00

Päivi Poskela sai pari vuotta sitten yhden elämänsä pahimmista migreenikohtauksista. Hän oli koko aikuisikänsä kärsinyt päänsäryistä ja migreenikohtauksista. Tällä kertaa kohtaus äityi niin pahaksi, että Poskela katsoi parhaaksi lähteä ensiapuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: