Testosteronin puutos: Seksi tuntuu mekaaniselta, eikä mikään kiinnosta - Terveys - Aamulehti

Markus Määttänen, 49, huomasi, että yhtäkkiä seksi alkoi tuntua mekaaniselta eikä mikään kiinnosta – Sitten hän lähti selvittämään, mistä on kyse

Mikä vaivaa, kun kaikki ottaa päähän ja mikään ei kiinnosta? Toimittaja Markus Määttänen havahtui, kuinka hänen aiemmat kiinnostuksen kohteensa alkoivat tuntua yhtäkkiä laimeilta, unet muuttuivat katkonaisiksi ja edes ihanat naiset eivät innosta entiseen tapaan. Tässä jutussa hän käy läpi avoimesti keski-ikäistä miestä piinaavia huolia ja etsii niihin apua.

Keski-iän kriisi tuntuu siltä, että eniten ottaa päähän kaikki. Insinöörin poika -tyyppiset persoonat, kuten Markus Määttänen, yrittävät löytää keski-iän kriisiinkin yksittäisiä syitä, joiden korjaaminen parantaisi oloa.

3.12.2019 18:16 | Päivitetty 5.3.2020 21:58

Aamulehti

Tampereen Hämeenkadulla vastaan kävelee Anne Hathawayn näköinen nainen. Ennen tämä olisi ollut päivän paras hetki, siitä saisi iloa vielä yöksi, se antaisi energiaa.

Nyt se ei tunnu miltään.

Minusta on tuntunut tältä jo kuukausia. Fantasiat lemmenhetkistä myös Ruby Rosen tai Jennifer Anistonin kanssa ovat kaikonneet päästä. Niiden sijaan on mielen vallannut entistä leveämpi alakulo. Työkaverit ja lähimmäiset epäilevät tilaani lieväksi masennukseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos