Silmien laserleikkauksen hinnat pudonneet hieman: Laskimme leikkauksien todelliset hinnat Helsingistä Ouluun – Aamulehden tähtijuttu - Terveys - Aamulehti

Silmien laserleikkausten uusimmankin tekniikan hinta jo pudonnut – tutkimme tarjoukset läpi Suomen ja vertasimme tekniikat

Smile-tekniikka on uusin ja kallein, mutta siitä toipuu nopeasti. Huonoa Smile-tekniikassa on, että sitä ei voi tarvittaessa uusia samalla tekniikalla. Mahdollinen lisäleikkaus voidaan tehdä vanhemman PRK-tekniikan avulla.

5.11.2018 12:20 | Päivitetty 7.11.2018 15:45

Silmien laserleikkausten hinnat näyttävät laskeneen ja meneillään on paljon tarjouskampanjoita. Keräsimme hinnat marraskuussa 2017 ja nyt uudelleen heinäkuussa 2018. Jutussa on myös tietopaketti eri tekniikoista.

Ensimmäisessä vertailussa jo kävi selväksi, että laserleikkausten piilokulut saattavat olla satoja euroja. Silmäklinikoiden verkkosivuilta löytyy pakettihintoja kahden silmän leikkaukselle, mutta annettu hinta ei ole lopullinen. Pakettihintaan lisätään vielä toimistomaksut, esitutkimus ja jälkitarkastukset. Aamulehti laski yhdeksän suuren silmäklinikan laserleikkauksille pakettihinnat sekä listasi, millaisen takuun tai jälkitarkastuksen hinnalla saa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: