Unelmahäät-sarjassa ovat mukana pariskunnat Sastamalasta, Nokialta ja Lempäälästä – Luvassa on rakkaustarinoita, joista ei käänteitä ole puuttunut

Melissa ja Mika Järvensivun, Henna ja Mikko Mäkisen sekä Kirsi ja Marko Peuraniemen rakkaustarinat nähdään Unelmahäät-sarjassa.

9.3. 14:08 | Päivitetty 10.3. 10:13

Aamulehti

Kotimaisesta häärealitysta Unelmahäät alkaa uusi kausi. Uudella kaudella toisensa saa kymmenen pariskuntaa.

Mukana on kolme pirkanmaalaista pariskuntaa: Henna ja Mikko Mäkinen Sastamalasta, Kirsi ja Marko Peuraniemi Nokialta ja Melissa ja Mika Järvensivu Lempäälästä.

Mäkisten rakkaustarinalla oli dramaattinen alku. Vain muutama viikko ensitapaamisesta morsiamella diagnosoitiin aivokasvain ja hän joutui taistelemaan sairaalassa hengestään. Kun morsian toipui ja pääsi kotihoitoon, sulhanen sai vankilatuomion. Rakkaus kuitenkin lujittui sellaiseksi, että suhteessa on tilaa ajoittain myös muille naisille.

Peuraniemet taas tapasivat triathlon-harrastuksen parissa, kun molemmat olivat vielä tahoillaan naimisissa. Lopulta pari viihtyi harjoituksissa yhdessä liiankin hyvin ja tunteita vastaan taistelemisen lopputulos nähdään nyt televisiossa.

Aivan helppo rakkaustarina ei ole ollut myöskään lempääläläisillä Järvensivuilla. Pariskunta nimittäin vihitään aiottua aiemmin osin terveydellisistä syistä, sillä sulhasen silmäsairaus saattaa johtaa lopulta hänen sokeutumiseensa. Vihkipaikkana on Ideaparkin kauppakeskus.

Unelmahäät nähdään TV5:llä ja discovery+-palvelussa huhtikuussa.

Täsmennys 10.3.2023 kello 10.13: Jutussa sanottiin alun perin, että Mäkisten suhde kestää polyamorisen elämäntavan, mutta aivan tästä heidän suhteessaan ei ole kyse. Kohta on muutettu muotoon, että suhteessa on tilaa ajoittain myös muille naisille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut