Muutto Tampereella avasi Marjo Erikssonille uuden maailman, jossa haaveilla muusikkoudesta – nyt Nokialla työskentelevä nuoriso-ohjaaja pääsi jatkoon The Voice of Finlandissa

Nokialla nuoriso-ohjaajana työskentelevä Marjo Eriksson halusi teininä olla ystävänsä kanssa uusi Nylon Beat. Ihan niin ei käynyt, sillä oma paikka löytyi usvaista katupoppia soittavasta Sumua-duosta. Vähän aikaa sitten Eriksson lauloi tiensä jatkoon televisiossa.

Esiintymistä lähes pyörtymiseen asti jännittävä laulaja-lauluntekijä Marjo Eriksson sanoo saaneensa The Voice of Finlandista valtavasti rohkeutta. ”Nyt on ollut sellainen tunne, että selviän ihan kaikesta. Ja vaikka jännittää, sen voi kääntää voitoksi”, hän toteaa.

25.2. 8:00

The Voice of Finlandin uuden kauden kahdeksannessa Ääni ratkaisee -jaksossa nähtiin, kuinka Nokialla nuoriso-ohjaajana työskentelevä Marjo Eriksson lauloi tiensä jatkoon.

PMMP:n kappaleella Poika kahden tähtivalmentajan tuolit kääntäneen Erikssonin kasvoilla on jakson televisioesityksen jälkeen hersyvä hymy. Sehän menikin ihan hyvin, hän sanoo, eikä jännitys näkynyt ulospäin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut