The Voide of Finlandissa mukana 14 pirkanmaalaista - muun muassa Temppareista tuttu Julia Tervo - Televisio - Aamulehti

The Voice of Finlandin uudella kaudella on peräti 14 pirkanmaalaista laulajaa, mukana on myös yksi Temptation Islandista tuttu – Tässä he ovat!

Yksi uuden kauden kisaajista on Temptation Islandissa nähty tamperelainen Julia Tervo.

Temptation Islandissa nähty tamperelainen Julia Tervo kisaa nyt Voice of Finlandissa.

11.1. 11:56

Aamulehti

The Voice of Finland -ohjelman 11. kausi tuo ruutuun taas monenlaisista taustoista ponnistavia laulajalupauksia. Mukana on niin baarityöntekijää, oopperalaulajaa, postinkantajaa kuin hiusmuotoilijaa.

Pirkanmaalta mukana on peräti 14 kilpailijaa. Yksi heistä on Temptaion Island Suomi -tosi-tv-ohjelman 9. kaudella nähty tamperelainen 24-vuotias Julia Tervo. Temppareihin Tervo osallistui silloisen poikakaverinsa kanssa.

Tervo on koulutukseltaan järjestyksenvalvoja, mutta työskentelee nykyisin baarityöntekijänä. Kiinnostus musiikin harrastamiseen alkoi Tervolla 3. luokalla, kun hän pääsi musiikkiluokalle, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

Heti avausjaksossa Nelosella 28. tammikuuta nähdään kolme paikallista laulajaa: 16-vuotias vesilahtelainen Myy Riikonen, 31-vuotias tamperelainen Viljami Wenttola ja 38-vuotias virtolainen Johanna Rinta-aho.

Avausjaksossa on mukana heti kolme pirkanmaalaista laulajaa: Myy Riikonen (vas.), Viljami Wenttola ja Johanna Rinta-aho.

Muita paikallisia kilpailijoita ovat Claudia Da Conceicao, 30, Tampere, Colin Hartley, 55, Tampere, Matleena Junttanen, 26, Tampere, Susanna Kytöharju, 18, Tampere, Adele Laurén, 24, Tampere, Mervi Marku, 50, Sastamala, Sanna Mäkelä, 29, Akaa, Hanne-Reetta Ojala, 28, Aitoo, Tino Palmroth, 26, Tampere ja Sanna Peltomäki, 21, Tampere.

Valmentajina nähdään ohjelmaan paluun tekevä Anna Puu, Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolillaan istuvat Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.

The Voice of Finland nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen 28.1. klo 20.

Aamulehti ja Nelonen Media kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut