Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja - Televisio - Aamulehti

Antti Holma on uusi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja

Jaajo Linnonmaa juonsi ohjelmaa vuosina 2016–2020.

Antti Holma palaa televisioruutuun.

7.12.2021 13:45

Tietovisailuohjelmaa Haluatko miljonääriksi? juontaa ensi vuonna näyttelijä Antti Holma, tiedottaa ohjelmaa esittävä Nelonen. Ohjelmasta kuvataan parhaillaan uusia jaksoja.

Ohjelmaa juonsi vuosina 2016–2020 radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, mutta hän ilmoitti tänä syksynä lopettavansa ohjelman juontajana.

Haluatko miljonääriksi? on yksi maailman tunnetuimmista tv-tietokilpailuista. Suomessa ohjelmaa esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 1999–2007. Vuoteen 2005 asti sitä juonsi Lasse Lehtinen. Seuraavat kaksi vuotta juontajana toimi Ville Klinga, minkä jälkeen ohjelma oli tauolla lähes kymmenen vuotta.

Asiasta julkaistussa tiedotteessa Holma kertoo valmistautuneensa tehtävään perusteellisesti.

"Mä olen yrittänyt katsoa sitä, että mihin mennään seisomaan, mitä sanotaan milläkin hetkellä ja mihin katsotaan. Saako katsoa kameraan koskaan, vaan ehkä vaan silloin tällöin? Mä oon käynyt myös läpi sitä, minkälaiset ilmeet on sallittuja, koska mä pelkään, että mun naama on sellainen, että jos mä tiedän vastauksen, niin se paljastuu. Sitä mä olen joutunut harjoittelemaan peilin edessä", Holma sanoo.

Holma nousi koko kansan tuntemaksi esiinnyttyään yhden kauden ajan MTV3:n Putous-ohjelmassa. Sittemmin hän on näytellyt pääosaa muun muassa elokuvissa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! ja Veljeni vartija. Viime vuosina hänet on tunnettu myös suosituista podcast-ohjelmistaan Radio Sodoma, Auta Antti ja Antin palautepalvelu.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa esittävä Nelonen ja Aamulehti kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Antti Holma siirtyy juontamaan Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut