Frendien odotettu paluujakso nähdään sittenkin myös Suomessa - Televisio - Aamulehti

Frendien odotettu paluujakso nähdään sittenkin myös Suomessa – tuore traileri lupaa antaumuksellista muistelua

Alun perin erikoisjakso piti tulla nähtäväksi vain HBO Maxille, joka ei vielä toimi Suomessa. Juuri tulleen tiedon mukaan jakso nähdään sittenkin myös HBO Nordicilla.

Frendit-sarjan näyttelijät palaavat tuttuihin kulisseihin 27. toukokuuta. Jakso näkyy sittenkin myös Suomessa HBO Nordicilla.

21.5. 10:49

Aamulehti

Legendaarinen Frendit-sarja (1994–2004) palaa torstaina 27. toukokuuta ruutuun erikoisjaksolla Friends: The Reunion. Jakso nähdään sittenkin myös Suomessa HBO Nordic -palvelussa. Alun perin Frendien paluu piti tulla nähtäväksi vain HBO Maxilla, joka aloittaa Suomessa näillä näkymin vasta syksyllä.

HBO Nordicilta kerrotaan juuri varmistuneen, että erikoisjakso näkyy myös heidän palvelussaan.

Erikoisjaksosta on julkaistu jo traileri:

Mukana erikoisjaksossa ovat kaikki tutut näyttelijät: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer.

He kaikki palaavat tuttuihin kulisseihin omana itsenään, eivät roolihahmoina. Luvassa on hauskaa ja tunteikasta muistelua parhaimpaan luokkakokoushenkeen.

Tietovisassa testataan näyttelijöiden muistia sarjan tapahtumista. Kuvassa vasemmalta Matt LeBlanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox ja takana Lisa Kudrow.

Koomikko James Corden haastattelee Friends-tähtiä hillittömään tyyliinsä tunnarista tutun suihkulähteen luona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: