Oikeat oravat juttelevat pikkuoravien äänellä – meno Oravametsässä on ennemmin ihmismäistä kuin eläimellistä - Televisio - Aamulehti

Oikeat oravat juttelevat pikkuoravien äänellä – meno Oravametsässä on ennemmin ihmismäistä kuin eläimellistä

Aivan todenmukainen kuvaus kohteestaan Oravametsä ei ole, sillä nämä oravat juttelevat mukavia, pikkuoravaäänellä spiikattuna.

4.9.2019 7:00

Oravametsä ja Simo Pikku Kakkosessa

☆☆☆ Pikku Kakkosessa alkaa tänään uusi Oravametsä-ohjelma. Siinä pääosassa ovat oikeat oravat ja suomalainen metsä, joita molempia on kuvattu lähietäisyydeltä, mielenkiintoisesti.

Oravia on päästy kuvaamaan niin läheltä, että katsoja voi melkein tuntea, miten pehmeät korvatupsut ja terävät kynnet niillä on.

Aivan todenmukainen kuvaus kohteestaan Oravametsä ei ole, sillä nämä oravat juttelevat mukavia, pikkuoravaäänellä spiikattuna. Metsässä juostaan kilpaa, hypätään kolmiloikkaa, tanssitaan ja vietetään kurkkipäivää sekä harrastetaan oravien suurinta hupia, jemmailua.

Toisinaan myös hiljennytään pohtimaan suuria kysymyksiä, kuten sitä, kuinka monta oravaa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu.

Vaikuttaa siltä, että oravien kierrokset käyvät korkealla ja niiden meno on pikemminkin ihmismäistä kuin eläimellistä.

Eläimellistä menoa ihmismäisellä tvistillä on luvassa myös piirrossarja Simon uusissa, toisen kauden jaksoissa. Simo on nokkela ja supernopea kani, pieni esikoululainen, joka kilpailee mielellään kaikesta ystäviensä kanssa. Siinä käy helposti niin, että tunteet läikkyvät yli.

Ainakin ensimmäisellä kaudella Simo onnistui todistettavasti saamaan aikaan aitoja naurunhörähdyksiä kohdeyleisössään. Ihanan arkisia tilanteita Simon kanssa ratkovat edelleen Simon ystävät, perhe ja isovanhemmat. TV2 keskiviikko 4.9. klo 17.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut