Villa Hintikka on harmitonta kesäistä rupattelua – nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo, miten doping-ryhmä ryntäsi hänen hotellihuoneeseensa aamuvarhaisella - Televisio - Aamulehti

Villa Hintikka on harmitonta kesäistä rupattelua – nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo, miten doping-ryhmä ryntäsi hänen hotellihuoneeseensa aamuvarhaisella

Anna Puu, Marja Hintikka, nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Lenita Airisto ovat mukana.

9.1.2020 6:00

Villa Hintikka

☆☆ Kanava mainostaa Villa Hintikkaa "kesäiseksi ja koskettavaksi". Kesäinen se on, mutta kovin etäiseksi ja höttöiseksi jää ainakin ensimmäinen jakso.

Suuri osa ohjelmasta on tyhjänpäiväistä jutustelua ja yleistä löpinää. Mutta luontevasti ja mutkattomasti nämä sanavalmiit naiset toki jutustelevat, vaikkeivät juuri tunne toisiaan entuudestaan.

Sarjassa kolme julkisuuden henkilöä saapuu viettämään kiireetöntä kesäpäivää saarelle Marja Hintikan vieraaksi.

Ohjelmassa on mökkipuuhia, kuten ahventen fileointia, halonhakkuuta ja seurapelejä. Puuhastelun ohessa rupatellaan rakkaudesta, menestymisestä, itsensä löytämisestä ja voittamisesta.

Rakkaus muutti indentiteettiä

Ensimmäisen jakson vieraita ovat voimanaiset Lenita Airisto, laulaja-lauluntekijä Anna Puu ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Heistä tällä kertaa kiinnostavimpia puhuu Elina Gustafsson. Hän on myös hyvin aito kertoessaan siitä, miten rakkaus muutti hänen identiteettiään.

Nyrkkeilijä myös hämmästyttää kuulijat tarinalla, kun doping-ryhmä ryntäsi aamuvarhaisella hotellihuoneeseen hänen ollessaan yksityisellä lomamatkalla Italiassa.

Lenita Airiston vahva asu ja viisaat kommentit tiedon merkityksestä toki ihastuttavat, mutta hänestä on vaikea kaivaa mitään uutta.

Anna Puukaan ei anna saarella itsestään mitään erityistä julki.

Hyvää tuulta ja naurua ohjelmassa kuitenkin riittää.

Tulevien jaksojen vieraat kuulostavat vallan lupaavilta. Seuraavaksi saarella vierailevat Kiti Kokkonen, Sami Sykkö ja Ina Mikkola.

Myöhemmin nähdään muun muassa Esko Valtaoja, Sirpa Selänne, Darude, Roni Bäck, Kaija Koo, Saimi Hoyer ja Isac Elliot.

MTV3 klo 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos