Hohdokkaampaa elämää etsimässä – Krista Kosonen on loistava tulkki showtanssijalle - Televisio - Aamulehti

Hohdokkaampaa elämää etsimässä – Krista Kosonen on loistava tulkki showtanssijalle

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Krista Kosonen esittää Miami-elokuvassa showtanssija Angelaa.

7.3.2020 7:00

Miami

☆☆☆ Showtanssin kalpea kimallus ja sanahelinät suuresta maailmasta saavat pikkukaupungin Annan lähtemään sisarpuolensa Angelan kaveriksi kiertueelle. Zaida Bergrothin elokuvassa he saivat loistavat tulkit Sonja Kuittisesta ja Krista Kososesta. Erillään varttuneet siskopuolet toimivat perheen korvikkeina toisilleen. Angelan holtiton elämä tuo tiiviiseen tarinaan rikollisia ja jännärikäänteitä, joita ilmankin olisi pärjätty. (Suomi 2017)

Yle Teema & Fem lauantai 7.3. klo 21.22

Suicide Squad

☆☆ Deadshot (Will Smith), El Diablo (Jay Hernandez) ja muut DC-Comicsin superkonnat pestataan rymistelemään hyvien puolella David Ayerin väkivaltaisessa toimintaseikkailussa – lyhyempien rangaistusten hinnalla. Porukka on kieltämättä värikäs, tykitystä riittää ja irtovitsit lentävät, mutta millään ei ole mitään väliä. Paremmin onnistui Margot Robbien räjähtänyt Harley Quinn äskettäin omassa elokuvassaan. Ensiesitys. (USA 2016)

Sub lauantai 7.3. klo 21.00

Great Wall

☆☆ Tarunhohtoiselta muurilta nimensä napannut fantasia oli ainakin valmistuessaan kaikkien aikojen kallein Kiinassa kuvattu elokuva. Komealta näyttää, mutta mieli tekisi sanoa, että hukkaan menivät nekin juanit. Niin löysästä jousesta seikkailun nuolet maahan töpsähtelevät. Konkari Zhang Yimou kertoo eurooppalaisista palkkasotureista (Matt Damon ja Padro Pascal), jotka saapuvat itään ruutia etsimään. Ensiesitys. (Kiina/USA 2017)

TV5 lauantai 7.3. klo 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: