Hilary Swank emännöi lännenseikkailua – hän tekee matkaa kolmen mielenterveysongelmaisen kanssa - Televisio - Aamulehti

Hilary Swank emännöi lännenseikkailua – hän tekee matkaa kolmen mielenterveysongelmaisen kanssa

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Hilary Swank matkaa kolmen mielenterveysongelmaisen kanssa The Homesmanissa.

11.11.2019 7:00

The Homesman

☆☆☆☆ Pohjois-Amerikan uudisraivaajien elämä oli niin rankkaa, että taatusti laajoilla preerioilla podettiin myös mielenterveysongelmia – vaikka länkkäreissä niitä yleensä vain ruudilla lääkitäänkin. Tommy Lee Jones ohjasi kuitenkin väkevän seikkailun naisesta, joka lähtee kuljettamaan kolmea muuta hoitoon. Hilary Swank on silkkaa sisua vanhanpiian roolissaan, eikä tukikaan ole hullumpaa: Meryl Streep ja ohjaaja Jones itse. (USA 2014)

Hero maanantai 11.11. klo 21.00

Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä

☆☆☆ Chris Columbusin suositussa komediassa Robin Williams pääsi köpöttelemään taloudenhoitaja-mummelin valeasussa. Hän on eronnut isä, joka pyrkii keinolla millä hyvänsä viettämään aikaa rakkaitten lapsiensa kanssa. Riehan ja liikutuksen yhdistelmä oli juuri Williamsia omimmillaan. Toisaalta se teki Sally Fieldin ex-vaimon roolista ongelmallisen: vain kahdella jalalla kulkeva pakastin voi viskata pihalle näin mukavan miehen. (USA 1993)

Sub maanantai 11.11. klo 21.00

Sisters

☆☆☆ Tina Fey ja Amy Poehler hitsautuivat ystäviksi ja työtovereiksi tv-komediasarjassa Saturday Night Live. Sieltä on kotoisin myös Jason Moore, joka ohjasi kaksikolle kasarinostalgisen mittatilauskomedian. Aikuiset siskokset saapuvat hakemaan pois entisiä rojujaan, kun vanhemmat ovat muuttamassa uuteen taloon. Vanhojen aikojen kunniaksi ja viilenneiden välien lämmikkeeksi he päättävät järjestää kotibileet kouluvuosien tyyliin. (USA 2015)

TV5 maanantai 11.11. klo 22.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos