Tänään televisiossa: Glorialla on jättimäinen kankkunen – Colossal saa kiittää paljosta Anne Hathawaytä - Televisio - Aamulehti

Tänään televisiossa: Glorialla on jättimäinen kankkunen – Colossal saa kiittää paljosta Anne Hathawaytä

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Colossalissa Glorialla (Anne Hathaway) on jatkuvasti huono olo ja Soulissa riehuva hirviö tuntuu matkivan häntä.

27.5.2019 7:00

Colossal

☆☆☆☆ Ovatko Glorian elämä ja kankkuset yhteydessä jättimonsteriin, joka mellastaa Korean Soulissa? Nacho Vigalondon elokuvassa on kajahtanut idea, mutta kiehtovasti se draamaa, komediaa ja fantasiaa pyörittää. Paljosta sopii kiittää Anne Hathawayta. Kotipuoleen palaavan Glorian oireilussa tuikkii ajatuksia elämänhallinnasta, vastuusta ja naisten kohtaamasta ylenkatseesta. Ja hauskaakin on. Ensiesitys. (Kanada/Espanja 2017)

TV2 maanantai 27.5. klo 21.30

End of Watch – Poliisit

☆☆☆ Poliisit ja erottamattomat kaverit Brian ja Mike onnistuvat hermostuttamaan pahamaineisen meksikolaisen huumekartellin. Seuraavaksi he löytävätkin itsensä tappolistalta. David Ayerin jännäri ei ennen näkemättömillä juonikuvioilla juhli, mutta dokumenttityylinen kerronta sähköistää tilanteet ja tuo losangelesilaisen katutason vahvasti mukaan kuviin. Kunnialla myös Jake Gyllenhaal ja Michael Peña kujanjuoksustaan selviävät. (USA 2012)

Hero maanantai 27.5. klo 21.00

Love Records – Anna mulle Love

☆☆ Myös Aleksi Mäkelän elokuvalla on hetkensä kaverikuvauksena. Se voisi olla kuitenkin paljon enemmän. Onhan aiheena suomalaisista levy-yhtiöistä tarunhohtoisin. Jarkko Niemi, Tomi Alatalo ja Riku Niemi ovat Atte Blom, Otto Donner ja Christian Schwindt, jotka vuonna 1966 perustavat Love Recordsin. Into välittyykin, mutta liiaksi musiikin kustannuksella. (Suomi 2015)

Nelonen maanantai 27.5. klo 22.30

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos