Kriitikko Pekka Erosen valinnat sunnuntain televisioelokuvista: Toimintajännärissä ei paineta jarrua – ysärihitti nostaa niskavillat pystyyn - Televisio - Aamulehti

Kriitikko Pekka Erosen valinnat sunnuntain televisioelokuvista: Toimintajännärissä ei paineta jarrua – ysärihitti nostaa niskavillat pystyyn

Sandra Bullock yrittää pelastaa bussilastillisen matkustajia pommilta Speed-toimintaelokuvassa.

3.2.2019 7:00

Speed – kuoleman kyydissä

★★★★ Jännärintekijät voisivat useammin ottaa oppia Jan De Bontin ysärihitistä, joka nostaa katsojan niskavillat pystyyn ilman loputonta pyssynpauketta. Vauhti ja partaveitsenterävä ajoitus ovat kaikki kaikessa, kun matkustaja Sandra Bullock ja poliisi Keanu Reeves yrittävät pelastaa bussilastillisen matkustajia. Psykopaattinen konna on virittänyt siihen pommin, joka räjähtää, jos vauhti putoaa alle 80 kilometriin tunnissa. (USA 1994)

Sub klo sunnuntaina 3.2. 21.00

Thanks for Sharing

★★ Newyorkilaisten seksiaddiktien terapiaryhmä saa ensimmäisen naisjäsenen. Roolissa on Alecia Moore eli poptähti Pink. Kiinnostava roolilista on Stuart Blumbergin romanttisen komedian ainoa vahvuus. Mark Ruffalo, Tim Robbins, Josh Gad ja Gwyneth Paltrow olisivat taatusti saaneet riippuvuuksien ja menneisyyden taakan teemoista irti jotain puhuttelevaa. Tai hauskaa, kuten HBO-sarjassa Loudermilk. Ensiesitys. (USA 2012)

Hero sunnuntaina 3.2. klo 20.50

Gladiaattori

★★★★ Ridley Scottin historiallisen seikkailun digitaaliset tehosteet ja puitteet ovat jo muuttuneet kliseiksi. Jylhä paatos ja Russell Crowen hartaan jätin hahmo ovat kuitenkin pitäneet pintansa. Roomalaisen kenraali Maximuksen uskollisuus palkitaan petoksella ja orjuudella. Yhteiskunnan pohjalta tämä aloittaa kuitenkin sitkeän nousun kohti kostoa. Keinona on showbisnes, joka silloiseen tapaan tarkoittaa gladiaattoriareenaa. (USA 2000)

TV5 sunnuntaina 3.2. klo 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos