Steve Carrell ja naapurin Keira Knightley matkaavat uhkaavassa maailmanlopussa - Televisio - Aamulehti

Steve Carrell ja naapurin Keira Knightley matkaavat uhkaavassa maailmanlopussa

Dodge (Steve Carell( lähtee etsimään nuoruudenrakkauttaan, ja naapurin Penny (Keira Knightley) änkeää mukaan.Sutinaa maailmanlopun edellä -elokuvassa.

28.1.2019 7:00

Sutinaa maailmanlopun edellä

★★★★ Ahvenanmaan kokoinen asteroidi kiitää kohti Maata, joten se on siinä sitten. Koska aikaa on vielä, keski-ikäinen mies lähtee tapaamaan nuoruuden ihastustaan. Matkakaveriksi hän saa naapurin nuoren ja kauniin Pennyn. Lorene Scafarian tragikomediaa voi syyttää epäuskottavaksi, mutta kuka voi väittää tietävänsä, miten ihmiset maailman loppuessa toimivat? Siksi Steve Carrellin ja Keira Knightleyn kohtaaminen lämmittää. (USA 2012)

TV2 maanantai 28.1 klo 21.30

Labyrintti

★★ Poika nimeltä Thomas (Dylan O’Brien) herää yksin, muisti hukassa. Pimeä tavarahissi kolauttaa hänet jättimäiseen labyrinttiin, jossa toiset samanlaiset ovat yhtä pihalla siitä, mitä tapahtuu. James Dashner keksi fantasiakirjaansa tehokkaat vertauskuvat aikuistumisesta ja yhteiskunnasta. Nälkäpelit kumminkin muuttuivat elokuviksi paljon luontevammin. Wes Ballin ohjaama seikkailu tuntuu jonkin pelin demolta. (USA 2014)

Sub maanantai 28.1. klo 22.00

Eräänä sateisena iltana

★★ Ihmisillä on ikävä toisen luo – ja vähän pelkoakin Joakim Grothin ruotsinkielisessä tv-draamassa. Yhden kapakkaillan keskusteluja ovat pitämässä yllä Anna Hultin, Göran Shauman ja Linda Zilliacus. Ikävä kyllä tarjoilu ei pelaa kotisohvalle asti, ja pikkusuolaista tulee ikävä. Tulee sama olo kuin kapakassa, jonne deitti ei saapunutkaan. Vieraiden ihmisten jaaritukset alkavat kuulostaa ankeammilta kuin ne ansaitsevatkaan. (Suomi 2011)

Yle Teema & Fem maanantai 28.1. klo 23.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos