Unelmahäiden ensimmäinen pariskunta meni naimisiin ja sai vauvan vankilassa – nyt on vuorossa hääjuhla - Televisio - Aamulehti

Unelmahäiden ensimmäinen pariskunta meni naimisiin ja sai vauvan vankilassa – nyt on vuorossa hääjuhla

Ville ja Serita viettävät hääjuhlaa Porvoossa. He rakastuivat ensitapaamisella, mutta välillä vankila erotti nuoret. Heidät vihittiin vankeusaikana.

28.1.2019 7:00

Unelmahäät

★★★ Häät ovat kuin täytekakku, erilaisuudesta huolimatta mukana on paljon samaa – ja kaikki kyllä tunnistavat lopputuloksen.

Suomessa solmitaan reilut 20 000 avioliittoa vuosittain. Unelmahäät seuraa kymmenen erilaisen pariskunnan häävalmisteluja ja häitä. Jokainen rakkaustarina on ihana.

Suosituimmat hääkuukaudet ovat kesällä, Tilastokeskuksen mukaan ne ovat heinä- ja elokuu, mutta sesonkiaikaa on touko-syyskuu.

Kaikki on itsetehtyä

Serita ja Ville juhlistavat avioliittoaan siunauksella Porvoon tuomiokirkossa ja hääjuhlalla kauniina kesäpäivänä sarjan ensimmäisessä jaksossa. Pari vihittiin aiemmin vankilassa, jossa he suorittivat tuomioitaan huumausainerikoksista.

He tapasivat baarissa, kun Ville oli armeijasta ensimmäisellä lomalla. Sen jälkeen he olivat erottamattomat.

Serita ja Ville antavat leppoisan kuvan itsestään. Juhlista ei turhia stressata, vaikka kaikki tehdään itse. Rahastakin puhutaan, mikä on hyvä. Harvalla meistä on ehtymätön rahakirstu.

Erilaiset häät ovat ohjelman suola

Ola Tuomisen tyyni ääni kuorruttaa ohjelman kuin kermavaahto kermakakun. Unelmahäiden kaava on ennallaan, se on tuttu ja turvallinen, mutta onneksi ihmiset ovat erilaisia.

Toisessa jaksossa on hulppeat häät Kuopion Tahkolla, kun Saija-Annica ja Joonas saavat toisensa. Heidän tarinaansa liittyy Facebook ja Nizzan terrori-isku.

Viiden lapsen vanhemmat Salla ja Jaska juhlivat maaliskuussa nähtävässä jaksossa syyshäitään. Uusperheen kuudennen lapsen laskettu aika on maaliskuussa.

Yhteinen ystävä järjesti tamperelaisparille sokkotreffit, koska kummallakin oli lapsi. Esikoisilla on ikäeroa seitsemän kuukautta.

–Aika pian löytyi muutakin yhteistä, Jaska sanoo.

TV5 maanantai 28.1. klo 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos