Masi Pallopää kohtaa Tare Karvasen – monstereiden kohellus johtaa somasti ystävyyteen - Televisio - Aamulehti

Masi Pallopää kohtaa Tare Karvasen – monstereiden kohellus johtaa somasti ystävyyteen

Masi Pallopää aloittaa opiskelun. Monsteri-yliopistossa hän tapaa muun muassa Tare Karvasen.

27.1.2019 7:00

Monsterit-yliopisto

★★★★ Amerikkalaisen collegekomedian kuvioita, tyyppejä ja kliseitä ei kai voi enää riemukkaammin pakata kuin Pixarin animaatiokomediassa. Monsterit Oy sai jatkeekseen paluun menneisyyteen, Masi Pallopään ja Tare Karvasen opiskeluvuosiin. Kaksikon kohellus johtaa yhtä somasti ystävyyteen kuin joskus oikeassakin elämässä käy. Suomenkielisessä versiossa irrotellaan tutusti Antti Pääkkösen ja Jussi Lammen johdolla. (USA 2013)

Nelonen sunnuntai 27.1. klo 19.00

Poikakuoro

★★★ Francois Girardin musiikillisessa kasvutarinassa ovat pääasiat kohdallaan. Konkaritähti Dustin Hoffman johtaa kuoroa ja koko elokuvaa. Garret Wareing esittää enkeliäänistä 11-vuotiasta poikaa, jolle vanhempien menetys on kasvattanut kiukkuisen kuoren ulkomaailmaa vastaan. Jatko menee turhan tuttujen nuottien mukaan, mutta kokemuksen baritoniäänellä voin vakuuttaa, että yksityiskohdissa on totuutta. Ensiesitys. (USA 2014)

Yle Teema & Fem sunnuntai 27.1. klo 12.00

The Beach

★★★ Jopas sattui. Perjantain Tämän pojan elämässä Leonardo DiCaprio kasvatti perhehelvetissä nuoren pojan siipiä. Tänään hän lähtee niitä kokeilemaan Thaimaan maisemiin. Nuori amerikkalainen Richard etsii täydellistä rantaa ja päätyy saarelle, jonka paratiisissa on helvettiäkin. Ohjaaja Danny Boyle tavoittaa vain hetkittäin Alex Garlandin kirjan houretunnelmat, mutta kieltämättä kuvissa silmä lepää. Vaikka unelma pettääkin. (USA 2000)

Fox sunnuntai 27.1. klo 21.05

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: