Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot - Televisio - Aamulehti

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot

Afrobotti on Putouksen ensimmäinen kone.

20.10.2018 22:06

Olennainen osa Putousta on kaikkina tuotantokausina ollut sketsihahmokilpailu. Niin myös tällä tuotantokaudella.

Näyttelijä Ernest Lawsonin hahmo tällä tuotantokaudella on Afrobotti. Leivänpaahtimen lapseksi tunnustautunut Afrobotti kokeili haastavaksi juontaja Roope Salmiselle empatian osoittamisen. Salminen kertoi syksynsä olleen hyvin rankka, johon Afrobotti totesi lol (laughing out loud).

Toisena sketsihahmona katsojille esiteltiin Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Make-vauva. Juontaja Salmisen kasvojen piilottelu oli Hämäläisen hahmolle vaikeaa, sillä vauvana häntä hämmensi menetetty näköyhteys. Vauva huusi riemusta, kun Salminen paljasti jälleen kasvonsa.

Kolmantena katsojille esiteltiin Terhi Suorlahden hahmo Carjaleena Piiracca. Hahmo kokee olevansa erittäin kansainvälinen ja esimerkiksi hyvissä väleissä Macronin kanssa. Esittelynsä lopuksi hän suuteli Salmista suulle.

Lauren Lehtisen hahmo on tällä tuotantokaudella Mimmu. Mimmu on teini-ikäinen parisuhdeterapeutti. Hän harrastaa laulamista, nauramista ja Mäkissä hengaamista.

Timo Lavikaisen hahmo tällä tuotantokaudella on Pieru. Pierua harmittaa, ettei hänellä ole ystäviä. Ainut ystävä, joka oli, lähti Saharaan. Pieru kärsii itsetunto-ongelmista.

Helmi-Leena Nummelan sketsihahmo Yleis-Sirpa ei malttanut olla hetkeäkään hiljaa. Yleis-Sirpalla on paljon sanottavaa.

–Mie nyt oon vaan tällainen Sirpa enkä mistään mitään tiedä, hahmo hokee.

Mikko Penttilän esittämä Taikuri-Pasi kuvaili itseään taianomaiseksi ja maagiseksi. Taikuri-Pasi työskentelee risteilyaluksilla.

–Hiiohoi, hauskuuksia horisontissa, Taikuri-Pasi toivotti katsojille.

Cristoffer Strandbergin hahmo Barbi de Voro ilahtui ”Risto Räppääjän” tapaamisesta. Isoäiti kertoi nauttivansa elämästä. Sydäntä lähellä ovat vapaus, korut ja lapsenlapset Viktor ja Emma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos