Tänään televisiossa: Amy Schumer ottaa ja ihastuu, kun Bill Hader on hämmentävän mukava - Televisio - Aamulehti

Tänään televisiossa: Amy Schumer ottaa ja ihastuu, kun Bill Hader on hämmentävän mukava

Ihan yön ohjaaja Judd Apatow (vas.) sekä Amyn roolin näyttelevä Amy Schumer ja Bill Hader, jolla on Aaron Connersin rooli.

20.10.2018 7:00

Ihan yössä

★★★ Kun ronskin linjan stand up -koomikko Amy Schumer kirjoittaa, ja inhimillisiä heikkouksia ymmärtävä Judd Apatow ohjaa romanttisen komedian, sopii odottaa stereotypioiden raikasta höykytystä. Ihan yössä jää pikemminkin pikku nitkahdukseksi. Schumer hersyttää irtosuhteita harrastavana bilettäjänä, joka yllättää itsensä ihastumasta. Hämmentävän mukavaa urheilulääkäriä esittää Bill Hader. Ensiesitys. (USA 2015)

TV5 lauantai 20.10. klo 21.00

Silta salaiseen maahan

★★★★★ ”Voimauttava” on kulunut sana, kun sellaiseksi kehutaan mitä tahansa kaakaokupillista tai hierontaa. Gabor Csupon ohjaaman lastenelokuvan kohdalla sitä sanaa sopii kumminkin käyttää. Koulukiusattu piirtäjäpoika Jess (Josh Hutcherson) ja kirjailijavanhempien tytär Leslie (AnnaSophia Robb) kuvittelevat hyvää tekevän fantasiamaailman. Mielikuvituksen voimavaroista ja kasvamisesta saadaan puhuttelevaa todistusta. (USA 2007)

MTV3 lauantai 20.10. klo 13.00

Alaston suudelma

★★★★ Amerikkalaisessa unelmassa pikkukaupunki on rauhan ja reilun meiningin tyyssija. Samuel Fuller ei sitä omenapiirakkaa suostunut purematta nielemään. Ärhäkässä melodraamassa Constance Towers on entinen prostituoitu, joka pakenee menneisyyttään uudelle paikkakunnalle. Siellä hän joutuu kohtaamaan omat arpensa, myös paikan pimeän puolen. Ikimuistoisessa aloituksessa ei haasteelta säästy katsojakaan. (USA 1964)

Yle Teema & Fem lauantai 20.10. klo 21.31

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos