Pekka Erosen valinnat perjantain televisioelokuvista: Kiero kiinteistönvälittäjä vetää työttömän raksamiehen mukaan viheliäisiin bisneksiinsä - Televisio - Aamulehti

Pekka Erosen valinnat perjantain televisioelokuvista: Kiero kiinteistönvälittäjä vetää työttömän raksamiehen mukaan viheliäisiin bisneksiinsä

99 Homes on Floridaan sijoittuva elokuva ihmisistä talouskriisin jaloissa. Michael Shannon on kiinteistönvälittäjä ja Andrew Garfield työtön.

19.4.2019 7:00

99 Homes

☆☆☆☆ Ramin Bahramin elokuvassa armottomat ajat ja menestyjien maa puraisevat sieluun saakka. Andrew Garfield on työtön raksamies, jonka kiero kiinteistönvälittäjä Michael Shannon ensiksi häätää kodistaan ja kiskaisee sitten mukaan hoitamaan viheliäisiä bisneksiään. Eli piinaamaan muita, joille on käynyt yhtä heikosti. Jatko on piinallista seurattavaa, mutta kyllä se silmiä avaa. Garfieldin äitiä esittää kokenut Laura Dern. (USA 2014)

Yle Teema & Fem perjantai 19.4. klo 22.10

Minions

☆☆☆ Pääsiäinen ja sen perinteiset satuhahmot eivät jostain syystä ole houkuttaneet elokuvantekijöitä läheskään samaan malliin kuin joulun tontut ja muut. Pienet keltaiset kätyrit ovat sentään melkein munanmuotoisia, joten ne saavat tällä kertaa tuurata tipusia ja pupua. Itse ilkimys -leffojen suositut vipeltäjät saivat oman seikkailunsa, jossa iloista kohellusta riittää silloinkin, kun tarina jo köhii. Ilkeää isäntää etsitään. (USA 2015)

TV5 perjantai 19.4. klo 21.00

Interstellar

☆☆☆☆ ”Joskus pitää mennä kauas, että näkee lähelle”. Vanha viisaus saa aivan uudet mittasuhteet ja ulottuvuudet Christopher Nolanin tieteiselokuvassa. Matthew McConaughey on avaruuslentäjä, joka lähetetään huonosti voivasta Maasta selvittämään, löytyisikö pelastus uusista maailmoista. Ohjaajan kunnianhimo on taas kerran galaktista luokkaa, mutta McConaughey, Anne Hathaway ja muut pitävät mukana myös inhimillisen mittakaavan. (USA 2014)

Nelonen perjantai 19.4. klo 22.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut