Pikkuhärskissä romanttisessa komediassa rakkaus ei ole reilua - Televisio - Aamulehti

Pikkuhärskissä romanttisessa komediassa rakkaus ei ole reilua

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Kristen Bell ja Russell Brand lemmiskelevät Fogetting Sarah Marshall -elokuvassa.

18.11.2019 7:00

Forgetting Sarah Marshall

☆☆☆ Pikkuhärskin romanttisen komedian ohjasi Nicholas Stoller, mutta tuottaja Judd Apatowin kädenjälki tuntuu vahvasti. Noloista tilanteista ja elämän rasituksista otetaan ilo irti, kun hylätty perusjamppa Jason Segel kohtaa Havaijilla ex-tyttöystävänsä Kristen Bellin uusine rokkariheiloineen. Rakkauden epäoikeudenmukaisuus läpsäisee avokämmenellä, kun tätä esittää oivallisen omahyväinen Russell Brand. (USA 2008)

TV5 maanantai 18.11. klo 22.00

Miehen tie

☆☆☆ Suomalainen elokuva menetti paljon, kun ohjaaja Nyrki Tapiovaara kuoli talvisodan hangille. Kesken jäi tämäkin F.E. Sillanpää -sovitus, mutta näyttelijä Hugo Hytönen ja tuottaja Erik Blomberg veivät hankkeen loppuun. Hieman huterana se kuljettaa Gunnar Hiilloskorven ja Mirjami Kuosmasen nuorta paria läpi koettelemusten. Maa ja luonto ovat voimavara, josta olisi tarkoitus repiä niin elanto kuin henkisetkin eväät. (Suomi 1940)

TV1 maanantai 18.11. klo 13.20

Valamiehet

☆☆☆ Gary Fleder sovitti John Grishamin romaanista vähän turhankin perinpohjaisen lakijännärin, Ammutun uhrin leski haastaa murha-aseen valmistajan, ja kohuoikeudenkäynnistä kehittyy silkkaa kähmintää. Paksuista dollaripinoista on kyse, joten oma hyöty alkaa houkuttaa myös oikeuden maallikkojäsentä John Cusackia ja tyttöystävä Rachel Weiszia. Omia koukkujaan heittävät konkarit Dustin Hoffman ja Gene Hackman. (USA 2003)

Sub maanantai 18.11. klo 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut