Tampereen Voimistelijoiden Akrotaiturit kisaa Talent Suomen finaalissa - Televisio - Aamulehti

Tamperelainen Mesihelmi Mänttäri, 13, seurasi kotikatsomosta, kun hänen joukkueensa Akrotaiturit kisasi Talent Suomen voitosta – ”Olette ihan superhyviä kaikki!”

Tampereen Voimistelijoiden Akrotaiturit-joukkue valmistautui television kykykisaan kesästä saakka. Poikkeustilasta johtuvien rajoitusten takia Talent Suomen finaaliin pääsee vain osa joukkueesta. Uudet tilanteet eivät voimistelojoita lannista. – Ei tässä voi ajatella vain itseään, että olisi jotenkin huono, kun ei pääse mukaan. Se vaan johtuu tästä tilanteesta, jossa me olemme, sanoo Mesihelmi Mänttäri, 13. Sunnuntai-iltana 5. huhtikuuta selvisi, että joukkue voitti koko kilpailun.

Tampereen Voimistelijoiden Akrotaiturien joukkueessa on monen ikäisiä voimistelijoita. Semifinaalissa osa voimisteljoista muodosti sillan, jonka ali toiset kulkivat.­

5.4.2020 7:33 | Päivitetty 5.4.2020 21:15

Aamulehti

13-vuotias Mesihelmi Mänttäri jännittää pian kotonaan Tampereen Pispalassa Talent Suomi -kisan finaalia.

Televisiosarjan loppuhuipennuksessa sunnuntai-iltana on mukana akrovoimistelujoukkue, jonka hienolla matkalla finaaliin Mänttärikin on ollut vahvasti mukana. Vielä semifinaalilähetyksessä estradille nousi Tampereen Voimistelijoiden Akrotaiturien iso joukkue, jossa Mänttäri voimisteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?