Hittiromaanista syntyi loistavaa teatteria: TTT:n Pienen hauen pyydystys ottaa jo tammikuussa tiukan otteen vuoden hauskimman näytelmän tittelistä – Lue arvio tästä

Tampereen Työväen Teatterin Pienen hauen pyydystys on uskollinen alkuperäisteokselleen. Se vaatii taidokasta toteutusta. Näytelmän suurimpiin vahvuuksiin kuuluu maagisten käänteiden ja arkisten dialogien hilpeä kohtaaminen.

Pienen hauen pyydystyksessä poliisi Janatuinen (Minerva Kautto, vas.) matkustaa kollegoiden varoituksista huolimatta Lappiin pidättämään Elina Ylijaakoa (Petra Ahola). Ylijaakolla on muutakin tekemistä kuin tulla pidätetyksi.

18.1. 12:10

Aamulehti

Oli vaikea ennustaa, miten Juhani Karilan hittiromaani Pienen hauen pyydystys (2019) näyttämölle sovitetaan, mutta jälkeenpäin voi jämäkästi linjata, että juuri näin se piti tehdä! Ohjaaja-dramaturgi Lija Fischerin johdolla Tampereen Työväen Teatteriin on syntynyt esitys, joka on yhtä omaperäinen ja koukuttava kuin myynti-, vienti-, arvostelu- ja somemenestykseksi kohonnut alkuperäisteoskin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut