Tampereen Työväen Teatteri ja Samuel Harjanne tekevät jo kolmannen lasten tähdittämän musikaalin – avoin haku rooleihin alkaa viikonloppuna

Nyt etsinnässä on 28 iältään 7–12-vuotiasta lasta. Musikaali perustuu Mike Whiten kirjoittamaan hittielokuvaan School of Rock.

Samuel Harjanne on kokenut lapsinäyttelijöiden ohjaaja. Hänet kuvattiin teatterin ohjelmistojulkistuksessa maaliskuussa 2020.

23.11. 15:17

Aamulehti

Tampereen Työväen Teatteri luottaa jo kolmannen kerran hyväksi havaittuun reseptiin. Tällä kertaa valmisteilla on Andrew Lloyd Webberin musikaalikomedia School of Rock. Ohjauksesta vastaa tuttuun tapaan Samuel Harjanne, joka ohjasi TTT:lle myös lasten tähdittämät yleisömenestykset Billy Elliot ja Matilda.

Mukaan haetaan isoa joukkoa lapsiesiintyjiä. Teatterin avoin haku lapsirooleihin alkaa 26. marraskuuta, jolloin hakuilmoitus löytyy TTT:n kotisivulta. Hakuaikaa on 25. joulukuuta asti. Suunniteltu ensi-ilta on syksyllä 2024 Suurella näyttämöllä.

Rokkikoulu alkaa

Avoimen haun kautta etsinnässä on 28 iältään 7–12-vuotiasta lasta. Heidän opintonsa musikaalirooliin tähtäävässä School of Rock -koulussa alkavat jo ensi vuonna.

Jos aiemmat merkit pitävät paikkansa, luvassa on innokkaiden hakijoiden vyöry. Osalta lapsista vaaditaan hyvää laulu- ja soittotaitoa, osalta vain laulutaitoa. Aiempi esiintymiskokemus on etu.

Teatterin tiedotteen mukaan School of Rockin tarinassa wannabe-rokkistara juonii itsensä sijaisopettajaksi ja perustaa kouluun rokkibändin.

Matildassa hurmasivat upeat Alma Järvensivu, Helinä Puusa ja Villa Murtagh. Heidät kuvattiin marraskuussa 2020.

Musikaalin suunnittelijatiimissä ovat myös kapellimestari Tony Sikström, koreografi Jari Saarelainen, lavastussuunnittelija Peter Ahlqvist, pukusuunnittelija Pirjo Liiri-Majava, valosuunnittelija Eero Auvinen ja äänisuunnittelija Kalle Nytorp.

Billy Elliotin roolissa hurmasi esimerkiksi Simo Riihelä. Riihelä kuvattiin Tampereella lokakuussa 2018.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut