Tampereen Teatterikesä keräsi noin 46 000 katsojaa

Pääohjelmistossa nähtiin 39 näytöstä, joista loppuunmyytyjä oli kuitenkin vain 13.

Teatterikesän avajaisissa 2. elokuuta nähtiin esimerkiksi, kun Kamilla Nisse, Iitu Kivimäki ja Anniina Peltovako esittivät huiman akrobatia-show:n. Ohjelmistossa oli yhteensä 39 näytöstä, joista loppuunmyytyjä oli 13.

8.8. 11:02

Aamulehti

Teatterifestivaali Tampereen Teatterikesä kokosi tänä vuonna lähes 46 000 kävijää. Arviossa ovat järjestäjien tiedotteen mukaan mukana kaikki festivaalin ohjelmistot ja tapahtumat. Teatterikesä järjestettiin 1.–7. elokuuta Tampereella.

Pääohjelmistossa oli liki neljäkymmentä näytöstä, joista loppuunmyytyjä oli 13. Yleisöä kiinnostivat erityisesti muun muassa Rovaniemen Teatterin Lempi, Talvikki Eerolan Mihin katosit?, Turun Kaupunginteatterin Äiti, KOM-teatterin Lou Salomé sekä Teatteri Avoimien Ovien ja Lahden kaupunginteatterin Onnellisinta on olla onnellinen.

TelttaLab-ohjelmisto keräsi liki 1 500 kävijää. G Livelab -musiikkiklubilla nähtiin kymmenen esitystä, joista viisi oli loppuunmyyty.

OFF Tampere -ohjelmistossa nähtiin 36 produktiota. OFF-ohjelmisto keräsi noin 17 000 kävijää. Tapahtumien Yössä tilaisuuksia oli yhteensä noin 150, joissa vieraili arviolta 20 000 kävijää.

Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 7.–13. elokuuta 2023. Pääohjelmiston esitysvalinnoista vastaa taiteellinen johtoryhmä Hilkka-Liisa Iivanainen, Tanjalotta Räikkä ja Taija Helminen.

Tarkennus 8.8.2022 kello 13.13. Vaihdettu jälkiriviin sana pääohjelmistossa pelkän ohjelmiston sijaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut