Taija Helminen liittyy Tampereen Teatterikesän taiteelliseen johtoryhmään

Helminen on tehnyt valtaosan urastaan freelancerina. Johtoryhmän vanhat jäsenet jatkavat.

Tampereen Teatterikesän taiteellisista valinnoista vastaavat nyt Tanjalotta Räikkä, Taija Helminen ja Hilkka-Liisa Iivanainen.

5.8. 13:30

Aamulehti

Tampereen Teatterikesän taiteellinen johtoryhmä täydentyy. Uutena jäsenenä johtoryhmään liittyy näytelmäkirjailija ja dramaturgi Taija Helminen.

Valinnan teki Tampereen Teatterikesän hallitus. Asiasta tiedotettiin perjantaina.

Hilkka-Liisa Iivanainen ja Tanjalotta Räikkä jatkavat taiteellisen johtoryhmän muina jäseninä. Taiteellinen johtoryhmä vastaa Teatterikesän pääohjelmiston esitysvalinnoista.

Vuonna 1984 syntynyt Helminen on tehnyt monipuolistaa uraa teatterialalla. Teatterikorkeakoulun dramaturgian koulutusohjelmasta valmistunut Helminen on työskennellyt pääosin freelancerina, dramatisoiden ja kirjoittaen teoksia esimerkiksi Suomen Kansallisteatterin Kiertuenäyttämölle, Radioteatterille, Riihimäen Teatterille, Teatteri Avoimiin Oviin ja Teatteri 2.0:lle. Vuosina 2017–2018 hän oli dramaturgina Lahden kaupunginteatterissa.

Tänä vuonna Teatterikesän pääohjelmistoon kuulunut näytelmä Onnellisinta on olla onnellinen on Helmisen käsikirjoittama.

Vuoden 2022 Teatterikesä päättyy sunnuntaina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut