Valkeakosken kaupunginteatteri tuo tänä syksynä näyttämölle Eeva-Liisa Mannerin tekstin: ”Olen onnellinen, jos näytelmä saa yhdenkin opiskelijan harkitsemaan psykiatrian opintoja” - Teatteri - Aamulehti

Valkeakosken kaupunginteatteri tuo tänä syksynä näyttämölle Eeva-Liisa Mannerin tekstin: ”Olen onnellinen, jos näytelmä saa yhdenkin opiskelijan harkitsemaan psykiatrian opintoja”

Vaikka on Eeva-Liisa Mannerin juhlavuosi, vain yhdessä suomalaisessa kaupunginteatterissa esitetään hänen kirjoittamaansa näytelmää tänä syksynä, Valkeakoskella. Kävimme katsomassa, miten sunnuntaina ensi-iltansa saava Poltettu oranssi syntyy.

Poltetun oranssin läpimeno Valkeakosken kaupunginteatterissa on onnellisesti ohitse, näyttelijät Heikki Kuusela ja Eveliina Lahtinen sekä ohjaaja Martti Töttölä saavat hetken ilakoida teatterin lämpiössä.

21.8. 7:35

Onhan tämän outoa, melkein tavatonta ja ennen muuta noloa.

Joulukuussa tulee kuluneeksi sata vuotta Suomen tärkeimmän näytelmäkirjailijan Eeva-Liisa Mannerin syntymästä, mutta vain yhdessä (1) suomalaisessa kaupunginteatterissa on ohjelmistossa Mannerin kirjoittama näytelmä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut