Tampereen Teatterikesästä ei voi olla kuin kiitollinen, kun se tuo kaupunkiin Rakkaani, Conan Barbaari -esityksen kaltaisen helmen - Teatteri - Aamulehti

Tampereen Teatterikesästä on vaikea olla riittävän kiitollinen – kaupunkilaiselle on silkkaa juhlaa, kun lähiteatteriin tuodaan sellainen herkku kuin Rakkaani, Conan Barbaari

Teatteriarvio: Taas kerran teatteri joutuu kärsimään koronapandemiasta. Turun Kaupunginteatterin esitystä katsoessa kuitenkin tajuaa, miten tärkeitä teatterin kaltaiset pakopaikat ovat ihmiselle silloin, kun arki on koronaa tai yläkoulun kaltaista tuskaa.

Kaiken muun keskellä Pöpö Höpöläinen (Miro Lopperi) yrittää oppia käsittelemään myös teini-iän herättämiä uusia tunteita. Ei ole aivan helppoa, kun välillä tuntuu mieheltä, välillä aikuista kaipaavalta pikkupojalta.

4.8.2021 14:47

Vaikuttava festivaaliohjelmisto ei kaipaa kansainvälisten esitysten vyörytystä – niin hienoa teatteria Suomessa on koronan keskellä tehty. Tuntuukin melkein liian epäreilulta, että pandemian paheneminen osui Pirkanmaalla juuri Teatterikesä-viikolle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut