Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltta siirtyy G Livelabiin - Teatteri - Aamulehti

Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltta siirtyy G Livelabiin: ”Se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun”

Kesän 2021 Ohjelmateltan esitykset järjestetään G Livelabissa Keskustorin vieressä.

G Livelab toimii entisessä Freckellin tehtaan pannuhuoneessa. ­

18.2. 8:02

Aamulehti

Kesällä 2021 järjestettävän Tampereen Teatterikesän perinteinen Ohjelmateltta siirtyy G Livelabiin entiseen Frenckellin pannuhuoneeseen Keskustorin viereen.

Uusi ohjelmistokokonaisuus on nimetty TelttaLabiksi, ja se julkaistaan maaliskuun puolivälissä.

Teatterikesän yhteydessä järjestetty Ohjelmateltta on ollut Keskustorilla noin 20 vuoden ajan, mutta siitä on tullut kiittävän palautteen lisäksi myös moittivaa sanomista. Tampereen Teatterikesän tiedotteessa kerrotaan, että sijainti Keskustorilla on koettu levottomaksi.

– Yksi tärkeä asia, johon haluamme tänä päivänä panostaa, on esteettömyys. Esteettömyys on huomioitu G Livelabin tiloissa erinomaisesti, ja se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun siirtää telttatunnelma sisätiloihin, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl tapahtuman tiedotteessa.

G Livelab sai juuri Tampereen kaupungin Vuoden kulttuuriteko -palkinnon.

Teatterikesä järjestetään kesällä 2021 2.–8. elokuuta. TelttaLabin ohjelmisto julkaistaan 18. maaliskuuta, jolloin myös liput tulevat rajoitetulla kapasiteetilla myyntiin. Pääohjelmisto julkaistaan toukokuussa.

Vuoden 2020 Teatterikesä peruttiin ja Ohjelmateltan ohjelmisto siirrettiin tälle vuodelle.

Oikaisu 19.2.2021 klo 14.21: Toisin kuin jutussa väitettiin, Teatterikesän ohjelmistoa ei julkaista 18.3. Tuolloin julkaistaan vain TelttaLabin ohjelmisto. Teatterikesän ohjelmisto ei siirtynyt viime kesältä tälle kesälle, vaan vain TelttaLabin ohjelmisto siirtyi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?