Tampereen Teatterin vuosi 2018 oli katsojien suhteen menestys - Teatteri - Aamulehti

Kävitkö sinäkin katsomassa huippusuositun Cats-musikaalin? Viime vuosi oli Tampereen Teatterille menestys

Catsin näki Tampereella viime vuonna yli 33 000 katsojaa.

4.1.2019 12:05 | Päivitetty 4.1.2019 14:17

Eniten katsojia Tampereen Teatterissa sai Georg Malviuksen ohjaama suurmusikaali Cats, jonka näki vuoden aikana 33 243 katsojaa. Seuraavina tulivat syyskuussa ensi-iltansa saanut Malviuksen ohjaama Sademies 13 587 katsojalla ja lokakuussa ensi-iltansa saanut Marika Vapaavuoren ohjaama Anna Karenina 8 544 katsojalla.

Lue myös: Tällaisia ovat Tampereen Teatterin Anna Kareninan ylelliset asut rautatieasemalta tanssiaisiin – Uskomattomat roolivaatteet ovat puvustamon taidonnäyte

Lue myös: Sademieheksi muuntautuva näyttelijä Risto Korhonen jännittää ensi-iltaa niin, että vapisee ja oksentaa joka kerta – hän myöntää silti ainutlaatuisessa haastattelussa, ettei tekisi mitään muuta

Frenckell-näyttämön katsotuimmat olivat Mikko Kannisen ohjaama komedia Juurihoito 5 732 katsojalla ja Tommi Auvisen ohjaama, nyt ohjelmistosta poistunut Ulkomaalainen 4 342 katsojalla.

Kevätkaudella teatteriin on tulossa viisi ensi-iltaa, joista neljä kotimaisia kantaesityksiä.

Kantaesityksensä saavat Kaisa Helan ja Mari Turusen kirjoittama ja esittämä Häpeä! – Nolo komedia, Mikko Roihan dramatisointi Johannes Linnankosken romaanista Pakolaiset, Esa Latva-Äijön neljäs dekkarikomedia Rikos ruutupaperilla ja Marika Vapaavuoren taikuutta ja lavahypnoosia yhdistelevä Spiraali. Lisäksi ensi-iltansa saa Seela Sellan ja Esko Roineen tähdittämä Rakkauskirjeitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos