Kumpi on kovempi tähtitehdas, Tampere vai Helsinki? Näin näyttelijäopiskelijat kertovat koulujensa eroista: Tullaanko Tampereelle Nätyyn, jos Helsinkiin ei pääse? - Teatteri - Aamulehti

Kumpi on kovempi tähtitehdas, Tampere vai Helsinki? Näin näyttelijäopiskelijat kertovat koulujensa eroista: Tullaanko Tampereelle Nätyyn, jos Helsinkiin ei pääse?

Helsingin Teatterikorkeakoulun ja Tampereen Nätyn opiskelijat vertaavat, miten opiskelu eroaa eri kaupungeissa. Vieläkö Helsingissä punnerretaan koko ajan, ja tullaanko Nätyyn, jos Helsinkiin ei pääse? Opiskelijat kohtaavat harvinaisessa yhteisesityksessä Tampereella. Katso myös, ketkä tähdet ovat valmistuneet mistäkin koulusta.

Näyttelijäopiskelijat Anna Böhm Tampereen Nätyltä ja Anssi Niemi Teatterikorkeakoulusta Helsingistä pääsivät vertailemaan koulujaan. He kohtaavat nyt yhteisessä esityksessä Tampereella.­

9.4.2019 19:00 | Päivitetty 17.4.2019 15:11

Aamulehti

Ketkä ovat esikuvianne näyttelijöinä?

Anssi Niemi (Teatterikorkeakoulu, Helsinki): Ainakin ehdottomasti Seela Sella. Aina, kun näen hänet, ajattelen että, voi kun joskus pystyisin olemaan tuolla tasolla.

Anna Böhm (Näty, Tampere): Kävimme työryhmän kanssa yhdessä katsomassa Karamazovin veljekset Kansallisteatterissa. Se oli riemujuhlaa, koska lavalla olivat välillä kaksin Hannu-Pekka Björkman ja Seela Sella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?