Tampereen Hämeenpuistossa valmistellaan suur­tapahtumaa: ”Siellä oli täysi tohina päällä”

Tampereen Kansainväliset Suurmarkkinat alkavat keskiviikkona. Markkinat järjestetään Tampereen Hämeenpuistossa 17.–21. toukokuuta.

Tältä Tampereen Hämeenpuistossa näytti maanantaina 15.5. Puiden ympärille oli jo laitettu punakeltaisia nauhoja.

Aamulehti

Tampereen Hämeenpuistossa on aloitettu valmistelut kansainvälisiä suurmarkkinoita varten. Hämeenpuiston puut oli maanantaina merkitty punakeltaisilla nauhoilla.

Tampereen Infran viheralueiden kunnossapidon työpäällikkö Teemu Kylmäkoski vahvistaa, että nauhojen avulla on suojattu tiettyjä nurmialueita, ettei kaikille alueille tulisi autoja tai kojuja. ”Sinne on eilen mitattu markkinapaikkoja. Siellä oli täysi tohina päällä markkinavalmistelujen kanssa”, sanoo Kylmäkoski tiistaiaamuna.

Tampereen Kansainväliset Suurmarkkinat alkavat keskiviikkona. Markkinat järjestetään Tampereen Hämeenpuistossa 17.–21. toukokuuta. Kojut ovat avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 10–20 ja sunnuntaina kello 10–18. Mukana on yrittäjiä yli 30 maasta ja lukuisista Suomen eri maakunnista. Keskeisenä ideana on, että markkinoilla on myynnissä eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita.

Nauhojen avulla on merkitty tiettyjä nurmialueita, ettei sinne tulisi autoja tai kojuja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut