Tampereen Lentävänniemessä raju kerrostalopalo – naapuri pelasti paloasunnon asukkaat

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle oli kuudennen kerroksen asunnon irtaimisto tulessa.

Lentävänniemessä syttyi tulipalo kerrostalon kuudennen kerroksen asunnossa.

Aamulehti

Tampereen Lentävänniemessä syttyi uhkaava asuntopalo maanantaina illalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen Jänislahdenkadulle kello 19.15.

Päivystävä palomestari Sakari Bragge kertoo, että pelastuslaitoksen saapuessa paikalle kuudennen kerroksen asunnon irtaimisto oli tulessa. Kun pelastuslaitos tuli paikalle, tilanne oli Braggen sanoin ”raju”.

Naapuri pelasti tuleen syttyneessä asunnossa asuvan pariskunnan ja hälytti apua. Ensihoito tarkasti palopaikalla seitsemän ihmistä, joista kolme kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen.

Hälytys tulipalosta Tampereen Lentävänniemessä Jänislahdenkadulla tuli maanantaina kello 19.15.

Asunto kärsi mittavia savu- ja palovahinkoja. Palo ei levinnyt rappuun tai viereisiin asuntoihin. Bragge kiittää palavasta asunnosta poistunutta pariskuntaa siitä, että he tajusivat sulkea oven.

”Riski tällaisessa on etenkin se, että savua tulvii porraskäytävään ja ihmiset lähtevät poistumaan sitä kautta. Savu on äärettömän vaarallista, eikä siellä näe mitään.”

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Sammutustoimet olivat kello 20.15:n aikaan päättymässä. Paikalla oli yksi pelastuslaitoksen yksikkö.

Tarkennus 15.5. klo 21.48: Tekstissä luki aiemmin, että asukkaat pelastautuivat naapuriin. Tarkemman tiedon mukaan naapuri pelasti pariskunnan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut