Pintaan noussut järeä muoviputki oli vain jäävuoren huippu – Sukeltajien kuvaama video näyttää valtavan jätemäärän Näsijärven pohjassa

Aamulehti kertoi huhtikuun lopussa Näsijärvessä törröttävästä järeästä muoviputkesta. Tampereen kaupungin maanantaina tekemän selvityksen mukaan pinnan alla lymyää valtava määrä autonrenkaita ja muuta sellaista, mikä ei sinne kuulu. Aamulehti sai sukeltajien pinnan alta kuvaaman videon.

Noin 50 metrin päässä Naistenlahden sataman aallonmurtajasta sijaitseva muoviputki ei ole ainoa esine, joka on jäänyt pinnan alle piiloon, kun vanha aallonvaimennuslaituri jäi aikoinaan veden alle. Sukeltajien kuvaama video paljastaa, että Näsijärven pohjassa on esimerkiksi valtava määrä autonrenkaita.

Aamulehti

Näsijärven pintaan, Naistenlahden sataman pohjoisen aallonmurtajan läheisyyteen ilmestyi huhtikuun lopulla järeä muoviputki.

Pintaan noussut putki paljasti lopulta useita kymmeniä veden alle painuneita autonrenkaita, kymmenmetrisiä muoviputkia sekä erilaisia ponttoneja ja kettinkejä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut