Tampereen Kaupissa kannattajien yhteenotto jalkapallo-ottelussa – Kuvat: kentän laidalla myös ammuttiin raketteja ja poltettiin soihtuja

Poliisin mukaan yleisön joukossa oli ihmisiä, jotka aiheuttivat häiriötä polttamalla soihtuja ja ampumalla ilmaan raketteja.

Osa kannattajista poltti soihtuja Ilves/2–TamU ottelussa Tampereen Kaupissa lauantaina 6. toukokuuta.

| Päivitetty

Aamulehti

Ilves/2 ja Tampere United kohtasivat jalkapallon miesten Kakkosen ottelussa Tampereen Kaupissa lauantaina. Ottelu ei sujunut ongelmitta, kertoo Sisä-Suomen poliisi Twitterissä.

Poliisin mukaan yleisön joukossa oli ihmisiä, jotka aiheuttivat häiriötä polttamalla soihtuja ja ampumalla ilmaan raketteja. Sama näkyi myös Aamulehden suorassa lähetyksessä.

Ottelun päätyttyä joukkueiden kannattajien välillä alkoi yhteenotto. Poliisi kertoo, että se sai toiminnallaan tilanteen nopeasti haltuun. Poliisi valvoi järjestystä alueella, kunnes yleisö oli poistunut.

Aamulehden paikalla olleelta saamien tietojen mukaan paikalla oli yhteenotto Ilves-kannattajien kulmauksessa ja paikalla oli useita poliisiautoja.

Silminnäkijän mukaan tilanteessa myös suihkutettiin jotakin, mahdollisesti pippurisumutteen kaltaista, kohti tappelijoita. Silminnäkijän mukaan lopuksi pääkatsomon vieressä oli pienempi tappelu.

Aamulehti on nähnyt paikalla kuvatun videon, jossa yhteenotto näkyy. Kentän laidalle on kokoontuneen yli 20 hengen joukko. Joukon keskellä näkyy useamman ihmisen välinen nujakka. Videolla paikalle saapuu poliiseja ja poliisikoira.

Poliisin mukaan osa yleisöstä aiheutti häiriötä polttamalla soihtuja ja ampumalla ilmaan raketteja. Tästä aiheutunutta savua leijaili kentälle asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut