Erikoinen näky Tampereen keskustassa: Mistä tämä mysteerisoitin ilmestyi Tammerkosken rantaan?

Tampereen Infralla ei ole varmaa tietoa, mistä ja milloin soitin on tullut Koskipuistoon.

Koskipuiston laitaan on ilmestynyt puinen kosketinsoitin. On epäselvää, kuka soittimen on tuonut puistoon. Soitin kuvattiin puistossa perjantaina 5. toukokuuta kello 14.

Tampereelle Koskipuistoon, Pikku Kakkosen leikkipuiston viereen on ilmestynyt puinen kosketinsoitin. Kuvan perusteella soitin näyttää urkuharmonilta.

Tampereen Infra oy:n työpäällikkö Teemu Kylmäkoski ei osaa sanoa, miten soitin on puistoon päätynyt. ”Kuulen tästä nyt ensimmäisen kerran.”

Kylmäkoski arvelee, ettei soitin ole ollut Koskipuistossa vielä vappuna. Hän kertoo käyneensä itse tiistaiaamuna katsomassa, miltä keskusta näyttää vapun jäljiltä, eikä hän ole ainakaan siinä yhteydessä huomannut soitinta.

Infran työnjohto sen sijaan epäilee, että soitin voisi olla jäänyt puistoon teekkareiden juhlien jäljiltä, mutta varmuutta tästä ei ole.

Teemu Kylmäkosken mukaan tapaus ei ole ennennäkemätön. Hän muistelee, että esimerkiksi Keskustorille on joskus jäänyt peräkonttikirppiksen jäljiltä urkuharmoni.

”Kyllä näitä kaiken maailman ihmetyksiä aina välillä tulee vastaan.”

Kylmäkoski kertoo ilmoittavansa soittimesta työnjohdolle, jotta nämä voivat käydä katsomassa, mistä on kyse. Mikäli soittimen paikka ei ole puistossa, se poistetaan sieltä asianmukaisesti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut