It-firman toimitusjohtaja käyttäytyi häiritsevästi vappujuhlissa Tampereella – Ajettiin ulos oman yhtiönsä kuohuviinirekasta: ”Tämä on peiliin katsomisen paikka”

Bitwisen toimitusjohtaja Tomi Mikkonen käyttäytyi häiritseväksi koetulla tavalla teekkarikasteen ”skumpparekassa” vappuna Tampereella. Hänet jouduttiin poistamaan tapahtumasta. Tampereen teekkarit selvittää asiaa. Mikkonen kertoo Aamulehdelle pyytävänsä anteeksi. ”Minun teekkarihuumorini ei ole enää voimissaan eikä sitä voi käyttää. Tämä on henkilökohtainen peiliin katsomisen paikka. Setä pyytää kaikilta julkisesti anteeksi, joita on loukannut.”

Bitwisen toimitusjohtajan Tomi Mikkosen kerrotaan käyttäytyneen huonosti teekkareiden vappujuhlissa. Hän myöntää väitteet. ”Mutta toivoisin, että jos yksilö on sitä mieltä, että tämä oli huono läppä, hän kertoisi siinä, että ’hei, tämä oli huono läppä, älä jatka’. Puhun suoraan ja viljelen huonoa, roisia huumoria, ja vappuna sain lujaa näpeille siitä.”

Aamulehti

Tamperelaisen it-alan yrityksen Bitwisen skumpparekka Tampereen Koskipuiston teekkarikasteessa vapunpäivänä jouduttiin sulkemaan kesken juhlien. Sulkemiseen johti yrityksen toimitusjohtajan Tomi Mikkosen häiritseväksi koettu käytös.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut