Suosittu ravintola lopettaa toimintansa Kauppi Sports Centerissä vain neljän kuukauden jälkeen – Ravintoloitsija ja toimitusjohtaja kertovat, miksi

Ravintoloitsijoiden mukaan myynti oli hyvää. Myös Sporty World oy:n toimitusjohtaja kertoo, että ravintola oli suosittu.

Malmin Kebab aloitti Kauppi Sport Centerissä vuoden vaihteessa.

Aamulehti

Ravintola Malmin Kebab aloitti Kauppi Sports Centerissä vuodenvaihteessa. Ravintola ilmoitti lopettavansa toimintansa 30. huhtikuuta, vain neljä kuukautta avaamisen jälkeen.

Sen ravintoloitsijat Khaled ja Ghazi Azizi ovat tunnettuja sosiaalisessa mediassa etenkin Tiktokissa, jossa yhdellä videolla on jopa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Heillä on ennestään ravintola Turussa ja sen toiminta jatkuu.

Lue lisää: Kallen ja Gassun shokkikokoisia kebab-annoksia ajetaan ihmettelemään läpi Suomen – avaavat nyt ravintolan Tampereelle

Ravintoloitsijaveljeksistä Khaled Azizi kertoo, että ravintolan myynti oli hyvää heidän toimintansa ajan, mutta Kauppi Sports Centerin kanssa ei saavutettu molempia osapuolia tyydyttävää jatkosopimusta, mikä sai heidät tekemään päätöksen lopettamisesta.

”Meillä oli suullinen sopimus kuuden kuukauden koeajalla, mutta yhteisymmärrys Kauppi Sports Centerin kanssa ei lopulta ollutkaan sitä, mitä me haimme”, Khaled Azizi kertoo.

”Hyöty ja tekemämme työ eivät kompensoineet toisiaan riittävästi ja tämä ajoi siihen, että päätimme lopettaa ennen kuin mennään koeajan yli”, Azizi sanoo.

Veljekset antavat kiitosta tamperelaisille asiakkaille, mutta eivät pitäneet toiminnan jatkamista mahdollisena, koska sopimusneuvotteluissa ei saavutettu yhteisymmärrystä.

”Eihän kukaan halua lopettaa tuottavaa yritystä. Tästä asiasta käytiin keskustelua aika pitkään, mutta yhteisymmärrystä kaupallisista ehdoista ei vain saavutettu. Malmin toiminta loppuu tällä kertaa Tampereella eikä Kauppi Sports Centerin mahdollisella ravintolatoiminnalla ole mitään tekemistä Malmin kanssa eikä Malmin brändi näy ravintolassa. Tämä oli mulle sekä Gassulle oppi, melkein korkeakoulututkinto tulevaa varten”, Khaled Azizi sanoo.

Veljekset eivät halua julkisesti avata sopimuksen sisältöä ja erimielisyyden luonnetta.

Yhteinen päätös

Sporty World oy toimitusjohtaja Sami Jorun mukaan yhteistyö Malmin Kebabin kanssa on lopetettu yhteisellä päätöksellä Azizien kanssa.

”Kuuden kuukauden koeaika päätettiin yhteisymmärryksessä. Molemmat haluamme keskittyä jatkossa kehittämään omaa liiketoimintaamme”, Joru kertoo.

Joru kertoo arvostavansa veljeksiä suuresti ja kehuu heitä taitaviksi, ahkeriksi ja koviksi tekemään töitä.

”Malmin Kebab oli todella suosittu, ihmisiä tuli syömään ihan ympäri Suomea”, Joru sanoo.

Joru kertoo olevansa hieman harmissaan Malmin Kebabin toiminnan loppumisesta Kaupissa.

”Totta kai olisimme halunneet, että toiminta olisi jatkunut. Malmin Kebab oli toimiva ja äärimmäisen suosittu”, Joru sanoo.

Joru vahvistaa, että Malmin Kebabin kanssa on tehty sopimus kuuden kuukauden koeajalla, mutta ei suostu kommentoimaan sopimuksen sisältöä eikä sitä, missä muodossa sopimus on tehty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut