Ratinan parkkihallissa auton kumia polttanut poistui paikalta ennen kuin pelastuslaitos saapui paikalle – Tekijälle voi seurata perässä iso lasku

Paikalta poistuneelle tekijälle voi seurata perässä iso lasku.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai lauantai-iltana Ratinan kauppakeskukseen hälytyksen isosta rakennuspalosta. Hälytyksestä voi lähteä lasku palohälytyksen aiheuttaneelle.

Aamulehti

Pirkanmaan pelastuslaitos sai lauantai-iltana hälytyksen suuresta rakennuspalosta Ratinan kauppakeskukseen. Syy palohälytykselle oli se, että parkkihallissa oli poltettu auton kumia.

Palohälytys tuli ensin pienenä, mutta muuttui suureksi, kun kumin poltosta muodostui parkkihalliin runsaasti savua.

Lue lisää: Ratinan parkkihallissa poltettiin autolla rengasta, aiheutti suuren palohälytyksen: ”Näkyvä savu parkkihallissa aiheuttaa ison hälytyksen”

Ilmoitus palosta tuli hieman ennen iltakahdeksaa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle auton kumia polttanut oli poistunut paikalta.

Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen sanoo, että tekijä saadaan kuitenkin selville, sillä parkkihallissa on kameravalvonta.

Tekijälle on tempauksestaan mahdollisesti luvassa iso lasku.

Olkkonen kertoo, että niin kutsutuista erheellisistä palohälytyksistä lähtee kiinteistönomistajalle yleensä lasku. Olkkonen arvioi, että näin on todennäköisesti myös tässä tapauksessa. Pelastuslaitoksen erhemaksu on tällä hetkellä 800 euroa.

Olkkonen arvioi, että mikäli erhemaksu lähtee, kiinteistön omistajalla voi olla asiassa omat vaateensa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että se voi periä maksun tilanteen aiheuttaneelta, eli tässä tapauksessa parkkihallissa auton kumia polttaneelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut