Sähköpyörän paikannin johdatti poliisit asuntoon, jossa oli tuhansien eurojen arvosta anastetuksi epäiltyä tavaraa

Tampereella sijaitsevaan asuntoon määrättiin kotietsintä, kun anastetuksi ilmoitetun sähköpyörän paikannin kertoi pyörän sijainnin asunnon tarkkuudella.

Aamulehti

Poliisi löysi tällä viikolla asuntoon tehdyssä kotietsinnässä tuhansien eurojen arvosta anastetuksi epäiltyä omaisuutta Tampereella. Kotietsintä määrättiin anastetuksi ilmoitetun sähköpyörän paikantimen sijaintitietojen perusteella. Paikannin paljasti pyörän sijainnin asunnon tarkkuudella. Pyörän omistaja ilmoitti asiasta hätäkeskuksen kautta.

”Kun tieto tuli, kenttäpartio toimi heti. Siinä ei viivettä ollut”, Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Tommi Juvonen kertoo Aamulehdelle.

Sähköpyörä löydettiin kotietsinnän myötä. Sen lisäksi poliisi löysi asunnosta kevytmoottoripyörän, joka myös oli ilmoitettu anastetuksi. Lisäksi asunnosta takavarikoitiin konsolipelejä alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Myös niitä epäillään anastetuiksi.

Poliisi otti epäillyt tekijät kiinni ja palautti sekä sähköpyörän että kevytmoottoripyörän niiden oikeille omistajille.

Juvosen mukaan poliisi voi suositella paikantimien käyttöä polkupyörissä.

”Kyllähän tämä on elävä esimerkki siitä, että käytöllä on myös tällaisia hyötyjä, että saadaan oheisrikoksia paljastettua.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut