Työntekijöille ostettu satojen eurojen haalareita, valtavia summia jaettu seuroille ilman perusteluja – Tampereen liikuntapalveluista paljastuu taas iso määrä vakavia ongelmia

Esihenkilöt eivät ole noudattaneet lakeja ja kaupungin ohjeita. Työnjohtaja hyväksyi lähisukulaisensa työvuoroja. Kalliita työvaatteita on ostettu epämääräisellä tavalla. Eritystarkastus­raportin mukaan kaupungin liikuntapalveluissa on useita vakavia puutteita, jopa epäilyjä lain rikkomisesta.

Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden puutteista on paljastunut lisää epäselvyyksiä. Esimerkiksi työn johtamisessa jäähalleilla on ollut puutteita ja lisäksi jaetuissa etuuksissa on ollut ongelmia.

Aamulehti

Erityistarkastuksen raportti Tampereen kaupungin liikuntapalveluista paljastaa sen toiminnasta useita vakavia epäkohtia, ohjeiden vastaista toimintaa ja epäilyjä lain rikkomisesta.

Sisäisen tarkastuksen laatiman raportin mukaan vakavia puutteita havaittiin kaikilla kuudella tarkastusalueella: hankinnoissa ja varojen käytössä, työn johtamisessa, projektiavustusten myöntämisessä, sopimusjohtamisessa ja -valvonnassa, työnantajavelvoitteiden toteuttamisessa ja tarjotuissa etuuksissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut