Ilkka Sasi sai erikoisen vapaakortin postissa Tampereen kaupungilta: ”Olen käyttänyt sitä kerran vesijumppaan” – kaikille päättäjille korttia ei ole jaettu

Tampereen kaupungin jakamia vapaakortteja on lähetetty päättäjille jopa vuosikymmenien ajan. Silti kaikki valtuutetut eivät ole korttia saaneet. Tässä jutussa on myös kuva kortista. Korruptiotutkija ihmettelee, miksei kukaan päättäjä ole kyseenalaistanut käytäntöä.

Tampereen kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Ilkka Sasi (kok., kuvassa vasemmalla) kertoo saaneensa vapaakortin toistakymmentä vuotta sitten. Kokoomuksen ja rkp:n valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja Kalervo Kummola (oikealla) kertoo hämmästelleensä kuinka laajalle joukolle kortteja oli jaettu. Edellisen kauden keskustan kaupunginvaltuutettu sekä kaupunginhallituksen jäsen Kalle Kiili kertoo, ettei hänelle koskaan tarjottu kyseistä korttia.

Aamulehti

Aamulehden saamien tietojen mukaan Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisojohtajan jakama vapaakortti on lähetetty ainakin osalle päättäjiä ja johtavia viranhaltijoita pyytämättä.

Osalla Aamulehden tavoittamista henkilöistä kortti on ollut vuosia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut