Tampereen Keskustori ympäröitiin jälleen työmaa-aidalla – Voiko suihkulähteessä silti juhlia?

Kesäkeitaan rakennustyöt ovat alkamassa Keskustorilla.

Työmaa-aidat ilmestyivät Keskustorin ympärille torstaina 20. huhtikuuta.

Aamulehti

Tampereen Keskustoria reunustavat jälleen työmaa-aidat. Kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen kertoo, että aikaisemmilta kesiltä tutun kesäkeitaan pystyttäminen on alkamassa.

”Viralliset avajaiset on tarkoitus viettää toukokuun 15. päivä. Perjantaina alueelle aletaan tuomaan kontteja, joihin aletaan sitten tehdä vesiliitäntöjä ja sähköjä. Ennen avaamista paikalle tuodaan myös kalusteet ja kukkaruukkuja.”

Jääkiekon SM-liigan finaalipelit otellaan huhtikuun lopussa. Ovatko kesäkeitaan rakennustyöt esteenä mahdollisille torijuhlinnalle ja suihkulähteessä ilakoimiselle?

”Siihen varmasti kysytään vielä linjausta ylemmiltä tahoilta, mutta lähtökohtaisesti en usko, että juhlinta olisi kesäkeitaan näkökulmasta ongelma, sillä todennäköisesti suihkulähde jätetään rakennustyömaan ulkopuolelle”, Saarteinen kertoo.

Elokuun 13. päivään saakka auki olevalla Keskustorin kesäkeitaalla toimii tänä kesänä kahdeksan ravintolaa. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.

Uusina ravintoloina kesäkeitaalla ovat Royal Bubble Waffle, Tampere Taproom X Secret Sauceity Pizza, Cafe & Bar Raina, Kumma Bar & Street Kitchen sekä Real BBQ & Smokehouse and Bar. Ravintoloista Maranga, Pella’s cafe ja Bar sekä Ravintola Ukkometso ovat tuttuja jo viime kesältä. Ravintolahakuun osallistui tänä vuonna 15 ravintolaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut